Qui som

manresa

NordicWalks és una entitat sense ànim de lucre,  pionera al país en l’enfoc del Nòrdic Walking com a activitat física de pràctica regular, que gestiona grups en quatre nivells d’intensitat diferent, convertint el Nòrdic Walking en l’activitat física ideal per mantenir en forma al nostres marxaires.

Som professionals de l’esport i de la salut i el nostre objectiu és que tots els participants aconsegueixin millores en el seu fons físic, incrementant el seu benestar i qualitat de vida quan incorporen la marxa nòrdica als seus hàbits d’activitat diaria o setmanal.

INSTRUCTORS

Joan Antoni Rovira, director esportiu del club. És llicenciat en Educació Física INEF i en Ciències de la Educació, director de seguretat integral d’activitats fisico-esportives en el medi natural i director d’activitats del lleure; màster en gestió esportiva; formador de CIATE marxa nòrdica, de dirigents de lleure i del màster en gestió econòmica esportiva. Instructor de marxa nòrdica per INWA nº 78  i National Trainer INWA Certificate nº 01666.

 

Montserrat Rius, fundadora i presidenta del club. Combina la seva passió per la marxa amb fomentar l’alimentació natural i conscient. És dietista, naturòloga i acupuntora. Instructora de marxa nòrdica per INWA nº 77  i FENWA nº 5347.

 

 

Jordi Castell Puig, economista i empresari. La seva vida professional s’ha desenvolupat en el món de la consultoria i els darrers anys en el mon de la restauració. Gran aficionat a les activitats de muntanya. Curs d’Iniciació a Tècnic d’Esport CIATE en marxa nòrdica. Instructor de marxa nòrdica per INWA nº 232 i FENWA nº 5662.

 

Juan José Aragón, tècnic en electrònica, informàtica i telecomunicacions. Curs d’Iniciació a Tècnic d’Esport CIATE en marxa nòrdica. Instructor de marxa nòrdica per INWA nº 228 i FENWA nº 5663.

 

 

Montserrat Peñalver, llicenciada en Geografía. És voluntària de suport del club. Curs d’Iniciació a Tècnic d’Esport CIATE en marxa nòrdica Instructora de marxa nòrdica per FENWA nº 5666.

 

 

Victor Admella,  llicenciat en informàtica. Curs d’Iniciació a Tècnic d’Esport CIATE en marxa nòrdica. Instructor de marxa nòrdica per INWA nº 227.

 

 

xpXavier Puig, PDG per l’IESE. La seva vida professional la ha desenvolupat a l’entorn del negoci internacional ocupant múltiples càrrecs en companyies internacionals i de l’estat. Curs d’Iniciació a Tècnic d’Esport CIATE en marxa nòrdica. Instructor de marxa nòrdica per FENWA nº 5745 i INWA nº 258. És assessor i instructor voluntari del club.

 


Cristina Nualart, llicenciada en periodisme. Ha fet carrera professional als cossos de seguretat de Catalunya. Instructora de marxa nòrdica per INWA nº 256.