Qui som

manresa

NordicWalks és una entitat sense ànim de lucre,  pionera al país en l’enfoc del Nòrdic Walking com a activitat física de pràctica regular, que gestiona grups en cinc nivells d’intensitat diferent, convertint el Nòrdic Walking en l’activitat física ideal per mantenir en forma al nostres marxaires.

Som professionals de l’esport i de la salut i el nostre objectiu és que tots els participants aconsegueixin millores en el seu fons físic, incrementant el seu benestar i qualitat de vida quan incorporen la marxa nòrdica als seus hàbits d’activitat diaria o setmanal.

INSTRUCTORS

Joan Antoni Rovira

Joan Antoni Rovira, director esportiu del club. És llicenciat en Educació Física INEF i en Ciències de la Educació; director de seguretat integral d’activitats fisico-esportives en el medi natural i director d’activitats del lleure; màster en gestió esportiva; director i formador del curs de Nivell I en marxa nòrdica; formador de dirigents de lleure i del màster en gestió econòmica esportiva . Instructor de marxa nòrdica per INWA nº 78 i National Trainer INWA Certificate nº 01666. Col·legiat COPLEFC nº 60691.

Montserrat Rius

Montserrat Rius, fundadora del club. Combina la seva passió per la marxa amb fomentar l’alimentació natural i conscient. És dietista, naturòloga i acupuntora. Instructora de marxa nòrdica per INWA nº 77 i FENWA nº 5347. Monitora esportiva i Entrenadora Professional de Marxa Nòrdica, inscrita en el Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya REP nº 028338.

Maria Concha, economista.  Monitora Esportiva i entrenadora professional de marxa nòrdica. Inscrita en el Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya REP nº

Victor Admella

Victor Admella, llicenciat en informàtica. Curs d’Iniciació a Tècnic d’Esport CIATE en marxa nòrdica. Instructor de marxa nòrdica per INWA nº 227. Monitor Esportiu i entrenador professional de marxa nòrdica, inscrit en el Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya REP nº 029883

xp
Xavier Puig

Xavier Puig, PDG per l’IESE. La seva vida professional la ha desenvolupat a l’entorn del negoci internacional ocupant múltiples càrrecs en companyies internacionals i de l’estat. Curs d’Iniciació a Tècnic d’Esport CIATE en marxa nòrdica. Instructor de marxa nòrdica per FENWA nº 5745 i INWA nº 258. És assessor i instructor voluntari del club.

Manel Admella instructor
Manel Admella

Manel Admella, enginyer de telecomunicació per la UPC. Curs d’Atenció Sanitaria Immediata Nivell II, per la Creu Roja amb nº 491179/1. Curs d’Iniciació a Tècnic d’Esport CIATE en marxa nòrdica. Instructor de marxa nòrdica per INWA nº 314.

 

Marc Ujaldón, Monitor Esportiu i entrenador professional de marxa nòrdica, inscrit en el Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya REP nº 038623. Instructor de marxa nòrdica per INWA nº