T’animes?

Si estas interessat a practicar exercici físic de manera regular, t’oferim la possibilitat de formar-te en marxa nòrdica i, si vols, d’abonar-te al club, formant part d’un dels nostres grups.

Com començar

Per iniciar-te a la Marxa Nòrdica cal fer un petit Curs d’Iniciació a la tècnica, que et permet millorar la postura, aprendre a portar els bastons correctament per  aprofitar-los com a eina d’impulsió i evitar moviments repetitius incorrectes que podrien produir lesions tendinomusculars.

Un cop completat el curs ja et pots abonar al club per fer sortides regulars de marxa nòrdica. Per una mòdica quota mensual, d’acord al nombre de dies d’activitat que vols dedicar setmanalment, podràs gaudir de les sortides regulars en grups reduïts, tutelats per un instructor que controla el ritme, la distància i el recorregut de cada sortida.

Són sessions d’uns 70 minuts,  que s’estructuren en 10′ d’escalfament, 50-60′ de marxa i 10′ d’estiraments,  que permeten un entrenament aeròbic suau i molt efectiu. Fem itineraris molt variats per l’entorn natural de St.Quirze, amb diversos graus de dificultat i ritmes que s’adapten a les necessitats de cadascú.

El punt de trobada, inici i final de les rutes, és la Plaça del Sot (davant el recinte firal) en horari de matí i tarda, que pots elegir segons la teva disponibilitat.

Equipament bàsic

Petita motxilla i bidonet amb aigua, calçat esportiu de senderisme i roba còmoda.

 T’agradaria provar-ho?

Dóna una oportunitat a la teva salut i POSA`T EN FORMA practicant marxa nòrdica, que és molt més que caminar. VINE A FER MARXA NÒRDICA AMB NOSALTRES !

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.