Avís legal

AVÍS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT

A l’efecte del que preveu l’article 10 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, (en endavant, la LSSICE), es posa en coneixement de l’usuari, (en endavant, l’USUARI ), que accedeix a aquesta pàgina web amb el domini, www.nordicwalks.cat, (en endavant, la WEB), la següent INFORMACIÓ GENERAL SOBRE EL PRESTADOR DEL SERVEI:

 • Marca comercial: Club Marxa Nòrdica Sant Quirze NordicWalks®
 • Denominació social: Betzuca Activa, S.L
 • NIF nº B10629525
 • 08192 Sant Quirze del Vallès
 • C/ de l’U d’octubre, 2 local
 • Telèfon: 93 6738090
 • email: info@nordicwalks.cat
 • Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona amb el nº 209597
 • Inscripció en el Registre d’Entitats Esportives de Catalunya amb núm 16777 del Club Marxa Nòrdica Sant Quirze NordicWalks®.

Betzuca Activa S.L. informa als usuaris de la web dels següents termes i condicions:

1. Condicions generals d’ús de la web

Els continguts, activitats comercials i serveis, en general, prestats a través del web estan sotmesos als termes i condicions previstos en aquest “Avís Legal” (en endavant, l’AVÍS), i compleixen amb la vigent legislació espanyola, Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i  del Consejo, del 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de dades.

En conseqüència, el simple accés i utilització de la WEB per qualsevol persona implica l’atribució de la condició d’USUARI i l’acceptació plena de tots els termes i condicions recollits en aquest AVÍS des del mateix moment que s’accedeix a la WEB.

L’accés a la WEB, així com la sol·licitud de tot tipus d’informació són totalment gratuïts.

2. Política de privacitat

Betzuca Activa S.L. obté dades de caràcter personal a través del formulari de contacte de la web, únicament, d’aquelles persones que vulguin contactar amb Betzuca Activa, S.L per formular preguntes o enviar comentaris. En aquest cas, les persones tindran la consideració d’USUARI pel que fa a la present normativa. A l’efecte del RGPD, les dades facilitades a Betzuca Activa S.L passaran a formar part d’un fitxer automatitzat, degudament registrat davant el AEPD. La finalitat del fitxer és la de donar resposta a la pregunta, comentari o proposta de reunió, si escau, així com, poder mantenir informades a aquestes persones de qualsevol informació relacionada amb l’activitat realitzada per l’empresa, que pogués ser del seu interès.

Per protegir la intimitat dels USUARIS, queda prohibit l’enviament de qualsevol dada referent a la seva ideologia, religió, creences, origen racial, salut, i vida sexual a través del nostre formulari web o per altres mitjans.

L’USUARI podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes que estableix la legislació vigent, mitjançant comunicació escrita dirigida al domicili social de Betzuca Activa S.L o a l’adreça de correu electrònic que consten en la informació general d’aquest AVÍS.

3. Política de correus comercials

D’acord amb la LSSICE, Betzuca Activa S.L no realitza pràctiques d’spam, per la qual cosa no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’USUARI.

No obstant això, aquesta autorització podrà ser revocada en qualsevol moment per l’usuari mitjançant comunicació escrita dirigida al domicili social de Betzuca Activa S.L o a l’adreça de correu electrònic que consten en la informació general d’aquest AVÍS.

Alhora, s’informa a l’USUARI que fos, al mateix temps, client de Betzuca Activa S.L que, d’acord amb la LSSICE, les seves dades poden ser utilitzades per a enviar-li els esmentats correus comercials per via electrònica, sense el seu previ consentiment, sempre que versin sobre productes o serveis similars als que inicialment van ser objecte de contractació o consulta. No obstant això, l’USUARI podrà oposar-se en qualsevol moment a l’enviament d’aquests correus comercials mitjançant el mateix procediment assenyalat en el paràgraf anterior.

4. Política de galetes o cookies

Una galeta és un petit fitxer de text que s’emmagatzema en el seu navegador quan visita gairebé qualsevol pàgina web. La seva utilitat és que el web sigui capaç de recordar la seva visita quan torni a navegar per aquesta pàgina. Les galetes solen emmagatzemar informació de caràcter tècnic, preferències personals, personalització de continguts, estadístiques d’ús, enllaços a xarxes socials, accés a comptes d’usuari, etc. L’objectiu de la galeta és adaptar el contingut de la web al seu perfil i necessitats, sense cookies els serveis oferts per qualsevol pàgina es veurien minvats notablement. Si voleu consultar més informació sobre què són les galetes, què s’emmagatzemen, com eliminar-les, desactivar-les, etc., li preguem es dirigeixi a aquest enllaç.

Galetes utilitzades en aquest lloc web

Seguint les directrius de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades procedim a detallar l’ús de galetes que fa aquesta web per tal d’informar-lo amb la màxima exactitud possible.

Aquest lloc web utilitza les següents galetes pròpies:

 • Galetes de sessió, per garantir que els usuaris que escriguin comentaris al blog siguin humans i no aplicacions automatitzades. D’aquesta manera es combat el correu brossa.

Aquest lloc web utilitza les següents galetes de tercers:

 • Google Analytics: Emmagatzema galetes per poder elaborar estadístiques sobre el trànsit i volum de visites d’aquest web. En utilitzar aquest lloc web està consentint el tractament d’informació sobre vostè per part de Google. Per tant, l’exercici de qualsevol dret en aquest sentit l’haurà de fer comunicant directament amb Google.
 • Xarxes socials: Cada xarxa social utilitza les seves pròpies galetes per que pugui punxar en botons del tipus M’agrada o Compartir.
Desactivació o eliminació de galetes

En qualsevol moment podrà exercir el seu dret de desactivació o eliminació de galetes d’aquest lloc web. Aquestes accions es realitzen de forma diferent en funció del navegador que estigui usant. Aquí li deixem una guia ràpida per als navegadors més populars.

Notes addicionals
 • Ni aquest web ni els seus representants legals es fan responsables ni del contingut ni de la veracitat de les polítiques de privacitat que puguin tenir els tercers esmentats en aquesta política de galetes.
 • Els navegadors web són les eines encarregades d’emmagatzemar les galetes i des d’aquest lloc han d’efectuar el seu dret a eliminació o desactivació de les mateixes. Ni aquest web ni els seus representants legals poden garantir la correcta o incorrecta manipulació de les galetes per part dels esmentats navegadors.
 • En alguns casos és necessari instal·lar galetes perquè el navegador no oblidi la seva decisió de no acceptació de les mateixes.
 • En el cas de les galetes de Google Analytics, aquesta empresa emmagatzema les galetes en els servidors als Estats Units i es compromet a no compartir-la amb tercers, excepte en els casos en què sigui necessari per al funcionament del sistema o quan la llei obligui a aquest efecte. Segons Google no guarda la seva adreça IP. Google Inc és una companyia adherida a l’Acord de Port Segur que garanteix que totes les dades transferides seran tractades amb un nivell de protecció d’acord amb la normativa europea. Podeu consultar informació detallada referent a això en aquest enllaç. Si desitja informació sobre l’ús que Google dóna a les galetes li adjuntem aquest altre enllaç.
 • Per a qualsevol dubte o consulta sobre aquesta política de galetes no dubti en comunicar-se amb nosaltres a través de la secció de contacte.
5. Informació sobre recursos tècnics

Betzuca Activa S.L proporciona als USUARIS els recursos tècnics adequats perquè, amb caràcter previ, puguin accedir a aquest Avís Legal sobre la Política de Privacitat o a qualsevol altra informació rellevant i puguin prestar el seu consentiment lliurement.

Darrera actualització de l’Avís Legal 21 de juliol de 2022