Sortida Solidària 26/03/2022

CAMINADA DE MARXA NÒRDICA SOLIDÀRIA  AL DELTA DEL LLOBREGAT

​CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA, AQUÍ

La sortida solidària d’enguany, organitzada conjuntament amb Ateneu del Món de Sant Quirze V. la dediquem a l’Espai Natural del Delta del Llobregat. Una zona molt propera a l’aeroport de Barcelona i de forma arrodonida, és el segón més extens de Catalunya i està considerat d’importància internacional per la Unió Europea. Al 2014 va ser declarat ZEC (Zona d’Especial Conservació).

Al delta hi coexisteixen diversos hàbitats. Des del mar cap a l’interior hi podem distingir el sector summergit de la plataforma continental (visible des de la costa), la platja sorrosa y plana, el bosc de pins coster i la resta del  territori, formada principalment per cultius hortofrutícoles, erials y zones urbanitzades, així com algunes llacunes d’aigua salobre. La Ricarda i El Remolar son les més grans e importants com àrea de nidificació i de pas migratori per moltes aus. Actualment no hi ha molts peixos, pero sí gran diversitat d’invertebrats. Destaca, igualment, la tornada de la nutria després de més de 60 anys.

Què farem?

​Descobrirem el sorprenent espai natural del Delta del Llobregat, la seva flora, fauna i construccions. Trepitjarem els camins i visitarem els estanys i miradors fins arribar al mar, en variades rutes circulars adaptades als diferents ritmes de marxa nòrdica.

Els guanys es destinaràn integrament a la FUNDACIÓ VICENÇ FERRER, mitjançant la gestió d’ATENEU DEL MÓN  de Sant Quirze del Vallès.

OBSEQUI SORPRESA PER A TOTS ELS INSCRITS !!

DATA: Dissabte 26 de març de 2022

PLACES DISPONIBLES: 100, distribuides en petits grups per nivell o distància de la ruta

ADEQUADA PER A TOTHOM

NIVELLS DEL CLUB:  Aura, Beta, Base, Advanced i Tecno

COMARCA: El Baix Llobregat

DISTÀNCIA:   3, 5 , 8 o 12 km aprox.

DESNIVELL:  10 m. màxim

DIFICULTAT: molt fàcil – fàcil

DURADA: entre 2 i 3h segons la ruta

DONATIU: 10€

​INSCRIU-TE AQUÍ

Moltes gràcies per la teva col·laboració!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: