Escola de Marxa

foto grup curs

A Nordicwalks reunim el coneixement de diferents escoles de marxa nòrdica, i seguim la filosofía de la Federació Internacional de Nordic Walking INWA, que ens permet desenvolupar el mètode més adient per a l’ensenyament de la marxa nòrdica, tant a nivell bàsic com de tecnificació,  10 Steps teaching Method™.

Si aprens correctament la tècnica del Nordic Walking apreciaràs els beneficis que proporciona. El nostre sistema d’ensenyament desenvolupat durant més de sis anys et garanteix els resultats, sigui quin sigui el teu nivell, des de passejades fins a activitats més intenses com córrer o posar la marxa nòrdica en pràctica en terrenys molt irregulars o amb grans pujades i baixades.

Curs Complert d’Iniciació

El curs consta de dues sessions de tres hores distribuides en dos matins de dissabte consecutius. A cada sessió es fa una hora de teoria i tres de pràctica, on aprendràs tots els moviments per una correcta execució de la tècnica complerta de la marxa nòrdica.

A la primera sessió desenvoluparàs la tècnica del pas bàsic, indispensable per gaudir dels beneficis de la marxa nòrdica, el material i l’equipament.

Al llarg de la segona sessió gaudiràs del Nòrdic Walking en la seva màxima expressió aprofundint en els aspectes tècnics més avançats del moviment i la gestió de la pròpia seguretat. Al final d’aquesta sessió rebràs un certificat de NòrdicWalks que acreditarà que has assolit els coneixements bàsics de la marxa nòrdica.

Aquest curs acredita i facilita l’accés a nivells superiors de formació en Nordic Walking.

Amplia la informació i tria  aquí la data que més et convingui.

Curs Intensiu d’Iniciació

Curs de 2 hores de durada, personalizat o per a grups molt reduïts i fet “a mida” dels participants. Aprendràs la tècnica del pas bàsic per poder practicar Nordic Walking amb seguretat.

Si no tens disponibilitat els dissabtes matí ens adaptem a l’horari que més et convingui.  Contactan’s!

Curs de Tecnificació

Per a persones que ja tenen una base i experiència en la pràctica del Nordic Walking i volen millorar la tècnica, per poder gaudir de tots els beneficis que ofereix el moviment ben executat evitant així possibles lesions , com a complement d’entrenament d’altres esports o preparació prèvia a cursos d’instructors.   Contactan’s!

Bateig o “tastet” de Marxa

És un primer contacte amb els bastons i el món del Nòrdic Walking. En un tastet gaudiràs de les primeres sensacions de control i coordinació entre braços i cames que t’aporta l’ús dels bastons amb la posició adequada.  Tenen una durada entre 20 i 60 minuts i es realitzen puntualment, de manera individual o en grup,  previ acord. Contactan’s!

Classes particulars

Individuals o per a grups. Ens adaptem a les teves necessitats en questió de lloc,  dies o horaris. Et formem al teu ritme.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.