Contacte

Localització d’oficines i punt de trobada d’activitats:

Si vols contactar amb nosaltres tens aquestes opcions:
  • Vine a les oficines-local social del club, C/ de l’U d’octubre, 2 de Sant Quirze V.  T’atendrem de dilluns a dijous de 17 a 19h.
  • Vine a la Plaça del Sot (C/Onze de Setembre cantonada C/Llaurador) de Sant Quirze V., de dilluns a dijous a les 20:15h o bé a al matí, a les 10:30h de dilluns a divendres, just quan acabem les sortides diàries.
  • Truca al telèfon 608.58.85.72 (Montserrat), o bé
  • Omple aquest formulari:

    *La informació de caràcter personal enviada per mitjà d’aquest formulari queda incorporada als sistemes d’informació del CLUB MARXA NÒRDICA SANT QUIRZE NORDIC WALKS, i es destinarà a facilitar-li el servei o producte demanat, així com per a una eventual comunicació d’altres serveis de la entitat que puguin ser del seu interés. Per mitjà d’aquest registre vosté atorga el seu consentiment inequívoc a aquesta entitat per que procedeixi, en acompliment de la finalitat per a la que han sigut recollides, al tractament de les dades personals facilitades, així com a les comunicacions requerides per a tals finalitats. En qualsevol moment, vosté podrà exercir els drets d’accés, rectificació, oposició o  cancelació a través de la dirección de correu: info@nordicwalks.cat

    Deixa un comentari

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.