Contacte

Localització d’oficines i punt de trobada d’activitats:

Si vols contactar amb nosaltres tens aquestes opcions:
 • Vine a les oficines-local social del club, C/ de l’U d’octubre, 2 de Sant Quirze V.  T’atendrem de dilluns a dijous de 17 a 19h.
 • Vine a la Plaça del Sot (C/Onze de Setembre cantonada C/Llaurador) de Sant Quirze V., de dilluns a dijous a les 20:15h o bé a al matí, a les 10:30h de dilluns a divendres, just quan acabem les sortides diàries.
 • Truca al telèfon 608.58.85.72 (Montserrat), o bé
 • Omple aquest formulari:

  *La informació de caràcter personal enviada per mitjà d'aquest formulari queda incorporada als sistemes d'informació de Betzuca Activa SL / Club Marxa Nòrdica Sant Quirze Nordicwalks i es destinarà a facilitar-li el servei o producte sol·licitat, així com per a una eventual comunicació d'altres serveis de la entitat que puguin ser del seu interés. Per mitjà d'aquest registre vosté atorga el seu consentiment inequívoc a aquesta entitat per que procedeixi, en acompliment de la finalitat per a la que han sigut recollides, al tractament de les dades personals facilitades, així com a les comunicacions requerides per a tals finalitats, sempre de conformitat amb el Reglament (UE 2016/679 del 27 d'abril del 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de prode dades personals. Les seves dades no es comunicaràn a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació. 
  
  En qualsevol moment, vosté podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició o limitació i cancel·lació, indicant les seves dades personals a través de la direcció de correu: info@nordicwalks.cat

  Deixa un comentari

  Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.